Vidljivost bez premca

Zastave sa štampom

zastave stampa

Zastave stampa

Zastave su oduvek služile za vidljivo i upečatljivo obeležavanje nečijeg prisustva na nekom mestu. U savremeno doba smo poprilično zasićeni elektronskim i drugim sadržajima koji su svuda oko nas. Otuda zastave ostaju i opstaju kao oblik brendiranja koji nosi dozu ozbiljnosti sa sobom, istovremeno zadržavajući upečatljivost.

Zastave su atraktivan i povoljan način da skrenete pažnju na događaj koji organizujete, svoje prostorije ili da prosto učinite svoj brend vidljivijim. One mogu biti namenjene za unutrašnji ili spoljašnju upotrebu. Što se dimenzija tiče, izbor je Vaš, ali ipak nije loše držati se uobičajenih proporcija.

Materijal od koga izrađujemo zastave je takav da propušta vazduh odnosno vetar ne umanjujući vidljivost grafike. Kvalitetan materijal, dobra izrada i vrhunska štampa su dovoljna garancija da će se Vaša zastava dugo vijoriti,

Mogal u svojoj ponudi ima zastave svih oblika i formata još od devedesetih godina.  Godine iskustva su nam omogućile da možemo da Vam preporučimo neke uobičajene dimenzije, ali izbor je na Vama. Naši kapaciteti sasvim sigurno mogu da odgovore na sve Vaše potrebe.

Ukoliko nemate pripremljeno dizajnersko rešenje i/ili pripremu za štampu, naš dizajnerski tim stoji Vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas kako bismo zajednički osmislili ponudu za konrektnu namenu.

Zastave stampa

zastave stampa

Neke od vrsta zastava koje možemo da Vam ponudimo su:

  • Nacionalne i državne zastave* Zastave stampa
  • Svečane zastave
  • Kompanijske zastave
  • Auto zastave Zastave stampa
  • Stone zastavice

Prema želi klijenta, možemo da obezbedimo i postolja za zastave, kao i koplja. Postoji više varijanti koje su moguće, a pravu diktira namena.

Budući da su mogućnosti upotrebe zastava zaista široke, kontaktirajte nas kako bismo zajednički pronašli najbolje rešenje za konkretnu namenu. Zastave stampa

 

*Upotreba državnih zastava regulisana je zakonom na tačno određene svrhe i prilike. Pogrešna upotreba državne zastave povlači prekršajnu odgovornost. Više o tome možete saznati ovde. Korišćenje nacionalne odnosno narodne zastave je slobodno. Zastave stampa

mogal