Mogal – Lider u štampi skelskog platna

Mogal je u osnovi nastao još 1995. godine kao sitoštamparska radnja. Usluge koje smo u to vreme pružali podrazumevale su brendiranje, štampu reklamne galanterije kao i štampu na tekstilu i drugim materijalima na kojima je štampa bila tehnološki moguća u to vreme.

Godine 2005. radnja postaje agencija zadržavajući osnovnu grafičku delatnost u različitim primenama reklamiranja i brendiranja. Već 2009. zbog povećanog obima posla i tehnoloških inovacija, agencija postaje društvo sa ograničenom odgovornošću Mogal d.o.o.

U poslednjih desetak godina Mogal je postao lider u oblasti digitalne štampe velikog formata zadržavajući svoje korene u brendiranju kao polaznu tačku za novo doba.

Danas, kada naša proizvodnja obuhvata više mašina za digitalnu štampu velikog formata do 3,2 metra kao i odeljenje za grafičko-tehničku doradu, ostajemo svesni da su nas svih ovih godina naši klijenti podsticali da idemo dalje u proširenje kako u smislu mašina tako i u smislu kvaliteta i rokova.

Neizbežno, deo ovog shvatanja našeg posla odnosi se i na inovacije. Mogal je danas lider u štampi zaštitnog građevinskog platna, popularnog skelskog platna, što smo uspeli zahvaljujući inoviranju tehnološkog procesa ove vrste štampe. Naši kapaciteti u ovom trenutku iznose 6000 m2 dnevno, tako da možemo da odgovorimo i na najsloženije potrebe naših klijenata. Mogal

U ponudi takođe imamo i banere (ceradna platna), MASH platna širine do 3.2 m2, PVC foliju, One Way vision perforiranu foliju kao i druge materijale za ovu vrstu štampe. Klijent može odabrati da li na ovim proizvodima želi solventnu ili eko solventnu štampu.

Deo naše ponude čine i zastave, kecelje, baneri od tekstila ili poliestera, zavese, a svi ovi materijali mogu biti i prosvetljeni LED osvetljenjem prema potrebi klijenta. Mogal

Da bismo Vam dočarali šta sve možemo, bilo bi potrebno previše vremena i teksta, stoga nas kontaktirajte sa konkretnim projektnim zadatkom – sva je prilika da ćemo naći kvalitetno i povoljno rešenje. Mogal

Naš tim

3250
realizovanih
projekata
1320
zadovoljnih
klijenata
875
brendiranih
lokacija
250
stalnih
ugovora

Rekli su o nama

Dugogodišnja saradnja sa Mogalom mi je pokazala da je moguće dobiti kvalitet po povoljnoj ceni u dogovorenom roku. Uvek rado sarađujemo sa ovim sjajnim timom.
Ivan Naumovski
Direktor
Mogal je firma sa kojom smo često sarađivali, uvek sa velikim zadovoljstvom. Svaki dogovor je precizno poštovan, a po potreni su pružali i više od dogovorenog.
Miloš Knežević
Direktor
Pouzdan partner na koga se uvek možete osloniti. Svaka preporuka
Dunja Kordulup
Direktor